27.10.2022 - Muradiyeli Çocuklar Van Teknokent ile tanıştı

Van Teknokent , Muradiye Kaymakamlığı ve Muradiye Belediyesi iş birliğinde kırsal Mahallelerde eğitim gören 13 yaş üzeri çocuklar Van Teknokent ile tanıştı.  Öncelik eğitim ve çocuklar olan etkinler kapsamında ilçemizde eğitim gören öğrenciler Van Teknokent yöneticileri tarafından teknoloji ile ilgili verilen eğitimleri dinleyerek geleceğe yönelik hedefler edindi.
 
Muradiye Kaymakamlığı ve Muradiye Belediyesi iş birliğinde ilçe halk kütüphanesinde öğrencilere Van Teknokent iş geliştirme uzmanı Şilan Atbaş Van Teknokent kuluçka merkezinde yürütülen projeler hakkında bilgi verdi. Zafer Muş ve Şahin Aykaç robotik kodlama yaparken Gökhan Öztunç VR gözlük ile öğrencilerimize uzay deneyimi yaşattı. Doç. Dr. Özkan Atan ise otomasyon baskı devre anlatarak öğrencilere keyifli vakit geçirmelerini sağladı.
 
Verilen eğitimlerden memnun olduklarını söyleyen öğrenciler, "Bu etkinlik çok güzeldi, bu anları bize yaşatan ilçe Kaymakamımız başta olmak üzere Van Teknokent Genel Müdürü Yasemin Yetkin'e teşekküre ederiz." dedi.































MENÜ
Kapat