07.08.2021 - Van Teknokent 2020 Yılı Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Van Teknokent (Van YYÜ Teknokent A.Ş) 2020 yılı Olağan Genel Kurul toplantısı, genel kurul ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla Van Teknokent Toplantı salonunda gerçekleştirildi.
 
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü ve Van Teknokent Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hamdullah Şevli başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Van TSO, Van OSB, Van Büyükşehir Belediyesi, Van İŞGEM, YYÜ Vakfı, Van Ticaret Borsası ve Van ESOB yetkilileri katıldı.
 
“Ülkemiz bu zorlu günleri en kısa sürede atlatabilecek güce sahiptir”
 
Toplantıda konuşan ve konuşmasına, Ülkemizde yaşanan yangın ve sel felaketlerinden dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirerek başlayan Rektör Prof. Dr. Hamdullah Şevli, Ülkemizin bu zorlu günleri en kısa sürede atlatabilecek güce sahip olduğunu belirtti.
 
“Van Teknokent; özelde bölge, genelde ise Ülke ekonomisine katkı sağlamayı amaçlamaktadır”
 
Rektör Şevli, konuşmasını “Van Teknokent; özelde bölge, genelde ise Ülke ekonomisine katkı sağlamayı amaçlamaktadır. İnovatif, topluma faydalı ve aynı zamanda ticarileşme potansiyeli yüksek olan iş fikirlerinin ortaya çıkmasını kolaylaştırmak ve bu fikirlerin uluslararası pazarlarda yer almalarını teşvik etmek amacıyla tüm kurum, kuruluşlarla etkin ve verimli bir şekilde oluşturulacak iş birliklerini önemsiyoruz” sözleriyle tamamladı.
 
Rektör Prof. Dr. Hamdullah Şevli’nin konuşmasının ardından Van Teknokent Genel Müdürü Yasemin Yetkin, Van Teknokent 2020 Yılı Faaliyet Raporu, 2021 yılı faaliyet planı ve Van Teknokent’in mevcut durumuna ilişkin bir sunum gerçekleştirdi.
 
Toplantı; gündem maddelerinin görüşülmesinin ve Van Teknokent’in önümüzdeki süreçte yürüteceği faaliyetler hakkındaki bilgilendirmelerin ardından sona erdi.
 
Toplantı sonunda Van Teknokent Ortakları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Van Teknokent’te faaliyete geçen Startone Kuluçka Merkezini ziyaret ederek, AR-GE projeleri hakkında bilgi aldı.




               

     

MENÜ
Kapat